Lär dig mer om ”Dansk Landgris” (Tidspunkt kommer)
(monter nr. 313)

I köttmontern får du träffa en av de lantmännen som levererar grisar till vårt ”Dansk Landgris”-koncept. Lantmannen berättar om sin gård, om grisarnas levnadsförhållanden och vad det betyder för köttkvaliteten. Det kommer även bjudas på smakprover. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 11.00: Champagnepyramid
(monter nr. 328)

Vårt nonfood-team sabrerar champagne som hälls upp i en pyramid av deras fina glas. Kom förbi och utforska sortimentet medan du njuter av ett glas champagne. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 11.00: Säsong Mini Masterclass
(monter nr. 215)

Säsongskock tipsar om hur man varierar säsongens grönsaker, skapar goda smaker och fina uppläggningar. Du får smaka och träna på teknikerna som gör dem gröna rätterna till gästernas favoriter.
Anmäl dig här: https://bit.ly/2X4qlm7

 

Kl. 12.00: Port tonic – ett spännande alternativ till G&T
(monter nr. 413)

I vinmontern får vi besök av det berömda portvinshuset Grahams från Portugal. Klockan 12.00 serverar Grahams Port tonic som är ett nytt och spännande alternativ till gin & tonic. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 13.00: Jackfruit – en trendig råvara
(monter nr. 217)

Kl. 13.00 skär vår frukt- & gröntpersonal upp den exotiska jackfruit så du får möjligheten att smaka detta nya superfood. Det är ett bra alternativ till kött och förutspås att kunna rädda världen från svält. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 13.00: Säsong Mini Masterclass
(monster nr. 215)

Säsongskock tipsar om hur man varierar säsongens grönsaker, skapar goda smaker och fina uppläggningar. Du får smaka och träna på teknikerna som gör dem gröna rätterna till gästernas favoriter.
Anmäl dig här: https://bit.ly/2X4qlm

 

Kl. 14.00: Miniföredrag om certifiering av fisk
(monter nr. 106)

Kom förbi i vår fiskmonter där vår specialistsäljare på fisk & skaldjur berättar om certifiering av fisk och vad du behöver veta när du köper både certifierad och icke certifierad fisk. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 15.00: Gin och en hel uppsjö av tonics
(monter nr. 413)

Mosgaard Gin serverar gin & tonics med olika sorters tonic och bersättar om hur stor skillnad den enskilda tonicen gör för smaken av din G&T. Kom och smaka och lär dig mer om tidernas mest populära drink. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 15.00: Säsong Mini Masterclass
(monter nr. 215)

Säsongskock tipsar om hur man varierar säsongens grönsaker, skapar goda smaker och fina uppläggningar. Du får smaka och träna på teknikerna som gör dem gröna rätterna till gästernas favoriter.
Anmäl dig här:
https://bit.ly/2X4qlm7

Lär dig mer om ”Nordjysk Naturkød” (Tidspunkt kommer)
(stand nr. 313)

Träffa en av de lantmännen som levererar nötkreatur till vårt ”Nordjysk Naturkød”-koncept. Ni får möjlighet att smaka köttet som är rekommenderat av Djurens Rätt. Lantmannen berättar även om sin gård, om korna och om köttkvaliteten. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 11.00: Champagnepyramid
(stand nr. 328)

Vårt nonfood-team sabrerar champagne som hälls upp i en pyramid av deras fina glas. Kom förbi och utforska sortimentet medan du njuter av ett glas champagne. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 11.00: Säsong Mini Masterclass
(monter nr. 215)

Säsongskock tipsar om hur man varierar säsongens grönsaker, skapar goda smaker och fina uppläggningar. Du får smaka och träna på teknikerna som gör dem gröna rätterna till gästernas favoriter.
Anmäl dig här: https://bit.ly/2X4qlm7


Kl. 12.00: Port tonic – ett spännande alternativ till G&T
(monter nr. 413)

I vinmontern får vi besök av det berömda portvinshuset Grahams från Portugal. Klockan 12.00 serverar Grahams Port tonic som är ett nytt och spännande alternativ till gin & tonic. Anmälan krävs inte.



Kl. 13.00: Jackfruit – en trendig råvara

(monter nr. 217)

Kl. 13.00 skär vår frukt- & gröntpersonal upp den exotiska jackfruit så du får möjligheten att smaka detta nya superfood. Det är ett bra alternativ till kött och förutspås att kunna rädda världen från svält. Anmälan krävs inte.

 

Kl. 13.00: Säsong Mini Masterclass
(monster nr. 215)

Säsongskock tipsar om hur man varierar säsongens grönsaker, skapar goda smaker och fina uppläggningar. Du får smaka och träna på teknikerna som gör dem gröna rätterna till gästernas favoriter.
Anmäl dig här:
https://bit.ly/2X4qlm7

 

Kl. 14.00: Miniföredrag om certifiering av fisk
(monter nr. 106)

Kom förbi i vår fiskmonter där vår specialistsäljare på fisk & skaldjur berättar om certifiering av fisk och vad du behöver veta när du köper både certifierad och icke certifierad fisk. Anmälan krävs inte.

Kl. 15.00: Gin och en hel uppsjö av tonics
(monter nr. 413)

Mosgaard Gin serverar gin & tonics med olika sorters tonic och bersättar om hur stor skillnad den enskilda tonicen gör för smaken av din G&T. Kom och smaka och lär dig mer om tidernas mest populära drink. Anmälan krävs inte.