30.03.2023 00:05:14
Bli kund Logga in Logga in
  • Mat & Dryck
    • Mejeri & Ägg
      Grädde Kakao, mjölkblandningsdricka Kondenserad mjölk, kaffegrädde Kvarg Margarin Mjölk Mjölkpulver Ost
      Smör Syrade mjölkprodukter Ägg
    • Kött & Charkuteri
      Fågel Kött - Fläsk Kött - Färs Kött - Kalv Kött - Nöt Kött-Lamm/Vilt Pålägg, korvar
    • Fisk & Skaldjur
      Djupfryst Färsk Konserv/Hink
    • Frukt & Grönt
      Blommor Exotiska Frukt Färska kryddörter Grönsaker Konserv/Hink Nötter
    • Bageri
      Bagels, ciabatta Baguetter, croissanter - djupfryst Bakverk Bakverk, portioner Bröd – färskt Bröd, hela - djupfryst Frukostbröd - djupfryst Hamburger-/sandwich-/pita-/korvbröd
      Kakor, tårtor - djupfryst Kakor, wienerbröd - djupfryst Knäckebröd, skorpor, wraps Korvrullar och annat bröd med fyllning Smördeg, filodeg, mördeg Tårt-/ pastej-/ och pizzabottnar
    • Kolonial
      Bakartiklar/ -ingredienser Baljväxter Chips, snacks Chokladpålägg, nötcreme Delikatesser Dressingar Fetter Fond / buljong Frukostprodukter, müsli Frö, linser, gryner mm. Kaffe, te, kakao
      Ketchup Kex, småkakor, skorpor mm. Konserv/hink Kryddor Majonnäs Mjöl, redning Nötter Oliver Oljor Pastaprodukter
      Potatisprodukter Ris Sallader Senap Socker, sötningsmedel Soppor Specialkost Sylt / Marmelad Såser Torkad frukt
      Ättika
    • Färdigrätter
      Djupfrysta Färsk Konserver/halvfabrikat
    • Dessert/Glass/Konfektyr
      Choklad Desserter Glass Glassvåfflor Godis/sötsaker
    • Dryckesvaror
      Alkoholfritt / Alkohol till 3,5% Saft, juice, mineralvatten Sprit Vin Öl
    • Bli kund och dela matglädjen med oss
  • Nonfood
    • Barartiklar
    • Kläder
      Förkläde Kockkläder Serviskläder Skor Övrigt
    • Bestick
      Atlantic Dante Hotel Metropole Scandinave Övriga
    • Dukning
      Dukar Ljusstakar & Vaser Servetter Stearinljus & brännmedel
    • Bufféartiklar
      Bordsdekorationer Fat Serveringsartiklar Skålar
    • Dekorationsartiklar
    • Emballage, film, folie, mm.
      Bak-/kak-/fatpapper Bärkassar Engångsförpackningar Film & Folie Kaffe-/tefilter Papperspåsar Plastpåsar Separationspapper & pergament
      Sopsäckar
    • Engångsservis
      Bestick Bägare/plastglas Fat Tallrikar Övrigt
    • Grillartiklar
    • Kontorsartiklar
    • Köksredskap / utrustning
      Bakplåtar och mattor Durkslag & silar Fat Formar Förvaringsboxar Grytor & pannor Inventarier Kantiner
      Knivar & Skärpstål Korgar Köksredskap Mat & grillpinnar Salt- & pepparkvarnar Skålar Skärbrädor Termokannor
      Vågar
    • Porslin & glas m.m
      Champagneglas Drink- & vattenglas Fat Kannor & Karaffer Koppar Skålar Tallrikar Vinglas
      Ölglas Övriga
    • Rengöring
      Borstar & Moppar Desinfektionsmedel Handskar Kroppsvård Pappersvaror Rengörings & vårdprodukter Trasor & Svampar Tvätt & maskindisk sköljmedel
    • Storköksutrustning
    • Bli kund och dela matglädjen med oss
  • Erbjudande
  • Kontakt
    • Kontakta oss
  • Hem
  • OM CHEFS CULINAR
  • Mässor & Events
  • Bella center 2019
  • Recept

2 kg snittad grönkål

1 kg tärnade äpplen med skal

300 g halva valnötter

Dressing:

½ dl olivolja

1 dl cremefraiche

3 msk pepparrotssallad

Grönkål, äpplen och valnötter blandas med olivolja och serveras.

Pepparrotskrämen ringlas över salladen. 

500 g gula och lila morötter skärs/hyvlas tunt som skal, ev. i en påläggsmaskin.

500 g polkabeter skärs på samma sätt

1 l fänkål i tunna skivor

½ l hackad färsk persilja

3 ½ msk grov dijonsenap

5 dl citron

5 msk akaciahonung

Dressingen vispas ihop och ringlas över betorna och morötterna. Ställ i kylskåpet i minst 2 timmar och blanda runt ett par gånger under tiden.

Strö över persiljan och servera sedan salladen.

2,5 kg urkärnade plommon i skivor

1 kg strimlade rödbetor

2,5 kg äppelskivor

2 dl hackade rostade mandlar

Dressing:

2 dl fläderblomssaft

½ dl olivolja

1 dl vit balsamico

ev. akaciahonung efter smak

Vispa ihop och blanda ner med rödbetorna. Låt dra i ca 1 timme.

Blanda ned frukterna och strö över mandlarna. Servera salladen. 

5 kg kokt delad potatis(ev. med skal)

1 l skivad vårlök

Körsbärstomater

Semitorkade tomater

½ l gul paprika i strimlor

Dressing:

2 dl akaciahonung

2 dl grov dijonsenap

2 dl citron

1 krm chilipulver efter smak

Salt 

Dressingen ska vara stark, då smaken annars försvinner i potatisen

Potatisen blandas varsamt med de övriga ingredienserna och på ett fat.

Ringla dressingen runt om potatisen.

Resten av dressingen serveras i en skål som tillbehör.

3 kg gurka i halva skivor utan kärnorna

½ l skivad vårlök        

200 g blåbär

200 g babysallad

200 g torkade fikon i strimlor

200 g hasselnötskärnor

Dressing:

Vit balsamvinäger

Citron

Akaciahonung

Salt

 

OM CHEFS CULINAR

  • Jobba hos oss
  • Mässor & Events
  • CSR
  • Kontakta oss
  • Bli kund
  • Cookies och personuppgifter

SORTIMENT

  • Mejeri & Ägg
  • Kött & Chark
  • Fisk & Skaldjur
  • Frukt & Grönt
  • Kolonial
  • Nonfood
  • Private brands
  • Vin, Sprit & Öl
  • Leverantörer

HÅLLBARHET

  • Livsmedelssäkerhet
  • Certifieringar
  • Emballage

HANDLA ONLINE

  • Logga in
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Malmö

    Flansbjersvägen 13
    232 91 Arlöv

    +46 (0)771 40 4000

    kundservice@chefsculinar.se

  • Org.nr.: 556944-2188