Chefs Culinar

Chefs Culinar är en familjeägd restauranggrossist grundad 1974 av Gerhard Lütje.

Vi är verksamma på sex europeiska marknader. Personlig kontakt och närhet till våra kunder kännetecknar vår affär.

 

Bland våra kunder finns restauranger, caféer och storkök av olika storlek. Vi är

leverantören för kunder som söker en tillförlitlig, personlig leverantör som bryr sig det lilla extra.

 

Leveransen av varor till dig sker i våra egna lastbilar framförda av chaufförer anställda i företaget. Detta borgar för en hög kvalitet och en god personlig relation mellan chauffören och dig som kund.

Om du söker flexibilitet så har du hittat helt rätt. Hos oss kan du dygnet runt söka varor i vårt sortiment, göra beställningar, lägga upp och omarbeta inköpslistor, se en översikt över dina beställningar, fakturor och kontoutdrag och självklart också hålla koll på dina priser.
Ifall du hellre vill tala och lägga en order hos någon av våra innesäljare erbjuder vi även detta. Det är viktigt för oss att möta våra kunders behov av förändring samt att möjliggöra en smidig och snabb hantering av våra kunders önskemål.

 

Vårt sortiment innehåller produkter från såväl globala som lokala producenter hela vägen ned till gårdsnivå. Vi tror att du, och inte vi, vet bäst vilka produkter som lämpar sig för just ditt kök. Vår sälj- och serviceorganisation finns dock alltid där för dig om du önskar ta del av vår erfarenhet och kunskap.