Internet Explorer stöds inte längre
Vi stöder inte längre Internet Explorer och vi rekommenderar därför att du byter till en modern webbläsare för bästa möjliga upplevelse.
Du kan prova en av dessa populära moderna webbläsare:

Vi stöder inte längre Internet Explorer och vi rekommenderar därför att du byter till en modern webbläsare för bästa möjliga upplevelse.
Du kan prova en av dessa populära moderna webbläsare:
I över 25 år har familjen Kober ägnat sin själ och sitt hjärta åt det kreativa samspelet mellan mjölk och ost, alltid med en känsla för ursprung och tradition. Maison Kober arbetar med hantverksföretag, hämtar sin råost främst från lokal gårdsproduktion och använder främst regionala ingredienser till sin förädling. Det speciella hos Kober är att osten uteslutande bearbetas för hand. Sedan 2024 har Maison Kober har varit en del av CHEFS CULINAR och kompletterar portföljen av mejeriprodukter med en mängd olika ostar skräddarsydda för HoReCa.
Det franska ordet "affinage" syftar på konsten att mogna ost. En affineur - som grundarna Markus och Fabian Kober - är specialister som aktivt kontrollerar mognadsprocessen genom omsorg, förfining och med stor kunskap. Dessutom alltid med de bästa ingredienserna. Vi ger osten precis den tid den behöver så att osten kan utveckla sin fulla arom och bli något alldeles speciellt. Detta hantverk visar sig på smaken! Maison Kobers osterbjudande är speciellt anpassat efter dina behov för restaurang.